A Toppik alkalmazása

A Toppik alkalmazása

Rendeltetésszerű használat esetén a Toppik hajépítő rostjai azonnali sűrű és vastag megjelenést biztosítanak. Alkalmazásuk rendkívül egyszerű!

A Toppik alkalmazása: a hajépítő rostok rázással való használata

A hajépítő rostokat finom rázó mozdulatokkal vagy az Applikátor segítségével viheted fel hajadra. Rázó mozdulatokkal egyszerre nagyobb területeket fedhetsz le, míg az Apllikátor a hajépítő rostok precíz alkalmazásában játszik szerepet. A rázással történő felvitelhez egyszerűen csak csavard le a Toppik tubus kupakját majd szórd rá a kívánt területekre.

A Toppik alkalmazása: az Applikátor használata

A hajépítő rostok Applikátorral való használatához először távolítsd el a tubus tetején található szitálót. Ehhez fogd meg a tubust és hüvelykujjaid segítségével nyomd fel a szitálót. Amint kész, csavard rá az Applikátort.

  1. Szárítsd meg, majd a szokásos módon formázd a hajadat. A természetes sztatikus töltésének köszönhetően a Toppik legkönnyebben a megszáradt hajra tapad. A hajépítő rostok alkalmazása a hajformázás utolsó lépése legyen.

  2. Az Applikátor segítségével fújd a hajépítő rostokat a ritka területekre. Gyengéd illetve erőteljesebb nyomásokkal a hajépítő rostok mennyiségét szabályozhatod a felvitel során.

  3. Amennyiben a hajvonalad körül alkalmazod a hajépítő rostokat, akkor a Toppik hajvonal optimalizáló segít a természetes kinézet elérésében. Helyezd a hajvonal optimalizáló fogait hajvonaladhoz, majd enyhén rázd vagy fújd a hajépítő rostokat a hajvonal mentén.

  4. Gyengéd, tapogató mozdulatokkal oszlasd szét a hajépítő rostokat a természetes megjelenéshez.

  5. A legjobb eredmény elérése érdekében a Toppik Rögzítő Spray használatával fényesebbé és tartósabbá varázsolhatod hajadat. Kifejezetten azt a célt szolgája, hogy a hajépítő rostok még erősebben tapadjanak az elvékonyodott hajszálakhoz. Mindezt a finom illata mellett. :)

További hírek