Hajformázási tippek

Hajformázási tippek

* éjszakai hajmosás * formázás * hajszárítás ideje * mini hajmosás * szárazsampon * Toppik applikálás

1. Moss éjszaka hajat
Az éjszakai hajmosással rengeteg időt spórolhatsz reggelente, viszont van egy másik nagy előnye is! A reggeli rohanás helyett éjszakánként nyugodtan hagyhatod hajadat természetes módon megszáradni, ami hosszú távon SOKKAL egészségesebb hajad számára.

2. Az este folyamán formázd a másnapi frizurádat
Számos módszer segíthet abban, hogy hajad megtartsa formáját alvás közben is, elkerülve a reggeli kócos frizurát. Például érdemes hajadat laza kontyba kötnöd, vagy befonnod.
 
3. Minimalizáld a hajszárítással töltött időt
A hajszárítással töltött idő minimalizálásának kulcsa az, hogy hajad már többnyire száraz, mire kezedbe veszed a hajszárítódat. Előtte törölköző segítségével próbáld meg hajadról a lehető legtöbb nedvességet felitatni. Ujjaid segítségével finoman összeborzolva is meggyorsíthatod a  száradás folyamatát, majd amikor már 90%-ban megszáradt, fésüld egy pár perc erejéig.

4. "Mini” hajmosás
Amennyiben reggelente a hajformázásodhoz elengedhetetlen, hogy hajad nedves legyen, akkor elég, ha 1 percen keresztül leöblíted a csap alatt. Ez különösen jól működő módszer frufru és rövid frizura esetén.
 
5. Szárazsampon
Azt is megteheted, hogy teljes egészében kihagyod a hajmosást és szárazsampon segítségével kelted a friss haj látszatát. Egyszerűen csak annyi a dolgod, hogy a hajgyökerekhez permetezed a szárazsampont, megszárítod, majd kifésülöd.

6. Az este folyamán applikáld a hajépítő rostokat
Amennyiben a ritkás területek elfedésére Toppik Hajépítő Rostokat alkalmazol, akkor érdemes lefekvés előtt használni. A hajépítő rostok hozzátapadnak hajszálaidhoz és nem hagynak nyomot párnádon. Így reggelente maximum egy kis igazítás szükséges.

További hírek